Страви з яєць
1. Постановка мети й завдань проекту.
2. Вибір об'єкта проектування та доцільність його виготовлення.
3. Підготовка історико - технічної довідки про об'єкт проектування
4. Обґрунтування вибору кращої ідеї для реалізації проекту на основі проведених досліджень. Створення ескізу власного виробу.
![]() |
У робочому зошиті записати! |
Яйце - це перш за все природнє джерело білка. Білок важливий для формування м'язів, здоров'я кісток і є головним будівельним блоком людського організму.
Якщо ви хочете поснідати так, щоб до обіду вас не тягнуло на щось смачненьке, то сніданок з яєць - ідеальний варіант. Це пов'язано з великою кількістю саме білку, завдяки якому ви будете відчувати ситість і легко зможете відмовитися від додаткових перекусів. А вміння готувати даний продукт забезпечить не лише смачний сніданок, але і додасть корисні речовини для вашого організму.
3. Підготовка історико - технічної довідки про об'єкт проектування. Опрацювати інформаційні джерела (журнили, енциклопедії, інтернет) та дізнатися відповідь на питання
"Що з'явилось раніше: яйце чи куриця?"
4. Обґрунтування вибору кращої ідеї для реалізації проєкту на основі проведених досліджень. За допомогою інформаційних джерел (журнали, підручники, інтернет) ознайомитися і записати класифікацію страв з яєць.
Дана тема у підручнику с. 119 - 128
Домашнє завдання: Записати в робочий зошит організаціно-підготовчий етап проєкту
Немає коментарів:
Дописати коментар