Доброго
дня, семикласниці!
Яйця - це дуже корисний продукт, у складі якого є білок, і багато інших мікроелементів, таких як залізо, фосфор. Ми з вами вже знайомі з цим продуктом. І навчилися дещо з ним готувати. Багато страв з яєць користуються популярністю через швидкість приготування.
Найкориснішим варіантом приготування яєць вважається варене яйце некруто, так як воно не піддається тривалій термальній обробці. Вариться всього кілька хвилин після кипіння (2-3 хвилини). Хороших рецептів досить багато, тому що яєчний смак дуже приємний. Також яйця можуть послужити прикрасою готового блюда. Сьогодні пропоную ознайомитися з деякими рецептами страв із використанням яйця.
Перегляньте відеорецепти за запишить їх собі, якщо сподобалися, щоб приготувати для себе або своїх гостей!
Перегляньте відеорецепти
(вибачте, але відео є тільки на російській мові)
Практична робота. Приготування страв з яєць
Послідовність виконання роботи:
1. Використайте власний рецепт приготування страви із яєць.
2. Вибрати спосіб приготування страви. Для цього вам потрібно визначити, які продукти є вдома і на скільки персон буде готуватись.
3. Дібрати необхідне кухонне приладдя для приготування страви.
4. Дібрати продукти необхідні для приготування страви.
5. Приготувати.
6. Подати на стіл.
Порядок виконання роботи:
1) виконайте завдання;
2) сфотографуйте процес його виконання і готовий результат;
3) Відправте фотографії на електронну адресу
Немає коментарів:
Дописати коментар