Урок 32
Проєкт «Кухар»
Презентація проєктної діяльності
Захист проєкту
План захисту проєкту:
1. Призначення виробу (для чого або для кого виготовлений виріб?)
2. Використані матеріали (які матеріали використовували для виготовлення?)
3. Які інструменти використовували?
4. Які допоміжні матеріали та інструменти допомогли вам у роботі?
5. Розкажіть/запишіть послідовність виготовлення виробу (стисло)
6. Запишіть основні правила з техніки безпеки які ви дотримувалися під час виготовлення кухаря.
7. Розрахункова собівартість виробу ( яка приблизно вартість затрат на виготовлення?)
8. Скільки часу ви витратили на виготовлення проєкту?
9. Які труднощі вам довелося подолати під час виконання проєктної роботи?
10. Що корисного дізналися чи навчилися ви, працюючи над проєктом?
Немає коментарів:
Дописати коментар