Доброго дня, семикласники!
Наш фартушок вже пошитий! Ви всі молодці!
Сьогодні ми будемо оцінювати рівень знань за розділом "Проєктування та пошиття виробів". Будь ласка, уважно прочитайте питання і відповідь запишіть у свій робочий зошит.
Кожне питання оцінюється відповідно:
І рівня - 0,5 бали;
ІІ рівня - 1 бал,
ІІІ рівня - 2 бали,
ІV рівня - 1,5 бали
ОЦІНЮВАННЯ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ УЧНІВ ЗА
РОЗДІЛОМ
«ПРОЄКТУВАННЯ ТА ПОШИТТЯ ВИРОБІВ»
«ПРОЄКТУВАННЯ ТА ПОШИТТЯ ВИРОБІВ»
І рівень
1. Технології виготовлення швейних виробів застосовуються:
а) у легкій промисловості;
б) машинобудуванні.
2.Лляні тканини:
1. Технології виготовлення швейних виробів застосовуються:
а) у легкій промисловості;
б) машинобудуванні.
2.Лляні тканини:
а) м'які й теплі;
б) цупкі й колючі,
3. Лінію грудей позначено на малюнку цифрою:
3. Лінію грудей позначено на малюнку цифрою:
а)1;
б) 2;
в) 5.
ІІ рівень
4. Підпишіть назви
робочого одягу, що зображений на малюнках:
1)
5. Заповніть пропуски у
твердженнях.
Лінію.....................
оперізують...................................
Мірки довжини і висоти записують у……………………………. розміри
Той, із кого знімають мірки, повинен бути ...................... одязі й стояти у позі, вільно опустивши………………..
Мірки довжини і висоти записують у……………………………. розміри
Той, із кого знімають мірки, повинен бути ...................... одязі й стояти у позі, вільно опустивши………………..
6.Доповніть схему
класифікації гігієнічних властивостей тканини.
Гігієнічні властивості тканини
III рівень
7. Установіть
відповідність між позначеннями мірок та їх призначенням (проставте цифри у
дужках).
( ) Дв 1) Для визначення довжини пояса.
( ) Сст 2) Для визначення ширини виробу.
( ) Ст 3) Для визначення довжини виробу.
8. Заповніть пропуски в таблиці.
Характеристика властивостей тканини |
Властивості тканини |
Тип властивостей тканини |
Здатність вбирати вологу |
||
Повітропроникність |
Гігієнічний |
|
Здатність витримувати навантаження |
||
Драпіруватість |
1)
2)
IV рівень
Завдання: Дати відповіді на запитання, сфотографувати себе у власно виготовленому фартушку та надіслати на ел. адресу vika6531@ukr.net
або у коментар цього блогу.
Немає коментарів:
Дописати коментар